schoenen-kopen
Nieuws

Welke schoenen draag je bij welke gelegenheid?

De juiste schoenen bij je outfit kiezen, het blijft soms een dingetje. Ga je nu voor hakken, sneakers, laarzen of toch voor sandalen. Welke schoenen je het best kunt dragen hangt niet alleen af van je outfit maar ook van de gelegenheid waarvoor je deze schoenen draagt. Een aantal schoenen kun je matchen bij iedere outfit maar helaas niet bij iedere gelegenheid. In dit blog vertellen we je daarom graag welke schoenen geschikt zijn bij welke outfit in welke situatie.

Met sneakers ga je voor casual

Een fijn paar sneakers, ik denk dat bijna iedereen wel een paar in haar kast heeft staan. Sneakers kunnen eigenlijk onder iedere outfit gedragen worden en in elk seizoen. Sneakers onder een spijkerbroek, sneakers onder een jurkje, sneakers onder een korte broek. Het kan allemaal. Toch zijn sneakers alleen niet geschikt voor elke gelegenheid. Heb je een zakelijke afspraak of een chique etentje, laat dan je sneakers beter in de kast staan. Sneakers zorgen voor een causale uitstraling en dat is eigenlijk niet wat je uit wilt stralen in deze gelegenheid.

Netjes en chique met hakken

Welke schoenen wel passen in een zakelijke of nette sfeer zijn een paar goede hakken. Hakken zorgen ervoor dat een vrouw er netjes uitziet en doen de vrouwelijk vormen extra goed uitkomen. Daarnaast maakt het de hele outfit net een tikje vrouwelijker of net een tikje sexyer. Draag een paar mooie zwarte hakken onder een pak of pantalon voor een nette look en draag een paar rode hakken onder die een avondjurk voor een oogverblindende en sexy uitstraling. Nog niet de trotse eigenaar van een goed paar hakken? Als je wat tijd en geld over hebt is het geen zonde om deze schoenen te kopen.

Laarzen voor een stijlvolle outfit

Laarzen kunnen zowel in een causale als zakelijk als nette gelegenheid worden gedragen. Bij de laarzen is het vooral de manier waarop je het draagt. Wil je een paar laarzen dragen naar school of een avondje uit, draag de laarzen dan op een skinny jeans met een leuk shirt erop. Wil je de laarzen dragen naar een nettere gelegenheid, kies dan voor enkellaarzen en draag ze bijvoorbeeld onder een pantalon.

Sandalen en slippers

Deze schoenen zijn heerlijk voor de zomer maar draag deze schoenen ook alleen in de zomer. De schoenen zien er zomers uit en zijn daarom behoorlijk seizoensgebonden. Draag slippers bij een causale gelegenheid en kies sandalen voor zakelijke afspraken of nette gelegenheden.

 

Geef een reactie