nord-vpn
Nieuws

De beste VPN aanbieders voor je uitgelicht

Ben jij al bekend met VPN? VPN is de afkorting van Virtual Private Network en wordt steeds meer gebruik door consument. Met een VPN kun je namelijk veilig en volledig anoniem surfen op het internet. De VPN verbergt jouw huidige IP-adres en geeft jouw een nieuw adres waar je mee kunt surfen. Websites zullen jouw echte IP-adres hierdoor niet kunnen achterhalen waardoor ze dus niet weten waar je echt vandaan surft. Vooral in het buitenland kan dit bijvoorbeeld erg handig zijn, naar sommige Nederlandse site kun je namelijk niet surfen vanuit het buitenland. Maar welke VPN aanbieders is nu de meeste geschikte? Hieronder de TOP 3 volgens VPN aanbieder.

  1. 5 Euro VPN

Met stipt op nummer één staat 5 Euro VPN. Deze dienst heeft een score van 9.2 gekregen van gebruikers. De aanbieder wordt vooral geprezen om zijn uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast is deze aanbieder enorm gebruiksvriendelijk en heeft het snelle servers tot zijn beschikking in alle belangrijke locaties. Gebruikers ondervinden geen beperkingen met de verbinding en snelheid. Je kunt een gratis proefperiode aanvragen en mocht de dienst toch niet goed bevallen dan heeft de aanbieder een niet-goed-geld-terug garantie. De enige nadelen van deze aanbieders zijn dat er relatief weinig servers zijn en dat de mobile app geavanceerde functies mist.

  1. NordVPN

Met een mooie 9.0 staat Nord VPN als tweede in de lijst van top VPN aanbieders. Nord VPN wordt door gebruikers ervaren als een betrouwbare en vooral betaalbare aanbieder. Daarnaast hebben ze een exclusieve deal waardoor je nog voordeliger uit bent. De voordelen van deze aanbieder zijn onder andere dat het een flink servernetwerk heeft in 56 verschillende landen. In tegenstelling tot 5 Euro VPN. Daarnaast heeft Nord VPN een hele snelle verbinding en een IKEv2 beveiliging. Ook kun je met deze dienst op streamingsdiensten zoals Netflix, Bittorrent en Tor. De enige nadelen zijn dat er enkele instabiele servers zijn en dat de app niet heel uitgebreid is.

  1. ExpressVPN

Express VPN sluit deze lijst af met een mooie 8.9. Volgens gebruikers scoort deze aanbieder eigenlijk hoog op alle fronten en mag het zich met recht een van de betere VPN providers van dit moment noemen. De voordelen van deze aanbieder zijn onder andere de vele servers die verspreid zijn iver de hele wereld. Daarnaast wordt de app als zeer gebruiksvriendelijk ervaren met meerdere besturingssystemen en zijn de snelheden ook goed. Helaas is deze aanbieder wel duurder dan de concurrentie en kun je de dienst niet uittesten.

Natuurlijk bestaan er naast deze 3 VPN aanbieders nog een tal van aanbieders. Verdiept je voordat je een VPN provider kiest altijd even in de voor- en nadelen. Zonde als je bijvoorbeeld net de aanbieder kiest die niet aan jouw wensen kan voldoen.

Geef een reactie