Nieuws

Elke ruimte verlichten met led high bay ufo lampen!

In dit artikel zal ik het hebben over een type lamp dat ik een paar weken geleden online ben tegengekomen. Ik zal het hebben over led high bay ufo lampen. Hoewel ik normaal gesproken niet zo snel onder de indruk ben van nieuwe spullen en zeker niet van nieuwe lampen, was dit toch een andere koek. Ik weet nog heel goed dat mijn trouwe gloeilamp boven de eetkamer na een paar jaar stukging. Toen dit gebeurde ging ik al snel online kijken naar verschillende lampen die ik hiervoor kon plaatsen. In eerste instantie ging ik opzoek naar soortgelijke lampen die ik al eerder had. Later las ik echter ook steeds meer over de led high bay ufo lampen. Uiteindelijk was ik hier zo enthousiast over geraakt dat ik maar een bestelling geplaatst had. Een paar dagen later kwam het via een pakketje mijn voordeur binnen. De rest van dit verhaal lees je in de volgende alinea’s. Ook zal ik hier vertellen wat ik er precies van vond en wat du smijn eindoordeel is.

 

Mijn eerste bevindingen

Mijn eerste bevindingen met de led high bay ufo lampen waren zeer positeif. Ik heb zeker geen technische achtergrond maar de instructies op de verpakking van de led high bay ufo lampen waren zo duidelijk dat ik het in een kwartiertje in elkaar had gezet en aangesloten. Wel is het tijdens het aansluiten natuurlijk even belangrijk dat je de stroom van een bepaalde aansluiting afhaalt. Ook is het belangrijk dat je de gebruiksaanwijzing even goed doorleest. Eenmaal aangesloten verbaasde ik me erover hoeveel licht het lampje genereerde. Ik was aangenaam verrast omdat ik altijd al vond dat mijn vorige lamp toch net iets te weinig licht gaf. Mijn eerste bevindingen waren dus zeker positeif en zelfs nu ben ik er nog net zo blij mee als een paar weken geleden. In het volgende stukje zal ik het wat meer hebben over of de led high bay ufo lampen ook iets voor iedereen is.

 

Voor iedereen of toch niet?

Lang heb ik na moeten denken over deze vraag. Ik denk echter dat ik met een goed antwoord ben gekomen. Het is namelijk zo dat de led high bay ufo lampen niet echt iets voor iedereen. Het is ook geen lamp die je er voor de sfeer moet bijhangen. Het is een verdraaid goede lamp met een zeer groot bereik. Echter moet je jezelf wel afvragen of je het nodig hebt. Mocht je donkere ruimtes hebben is dit zeker een aanrader.

Geef een reactie