badges
Nieuws

De juiste netwerk accessoires

Grote bedrijven en instellingen organiseren vaak belangrijke netwerkgelegenheden, zodat personeel kennis kan maken met anderen in de branche. Dit is uiteraard heel belangrijk, omdat een groot netwerk later zijn vruchten afwerpt. Om een netwerkevenement goed te organiseren is uiteraard een goede locatie nodig, inspirerende lezingen of leuke workshops en de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. Daar gaat het echter vaak nog mis. U bent vast wel eens op een bijeenkomst geweest, waarbij u weinig tot geen nieuwe contacten heeft opgedaan en dan is het uiteraard zonde van uw tijd. Wanneer niemand elkaar kent, is het goed om gebruik te maken van badges. Deelnemers kunnen dan makkelijk zien van welke organisatie of instelling iemand is en doordat de naam meteen te lezen is, wordt hallo zeggen veel laagdrempeliger. Soms is het gewoon fijn om even dat duwtje in de rug te krijgen. U zult dan merken dat netwerken eigenlijk best heel leuk is. Voor netwerken zijn dus de juiste accessoires nodig. Als organisator is het dus verstandig om de juiste badges in huis te halen. 

Speld of clip?

Wanneer iedereen duidelijk herkenbaar moet zijn, is het leuk om er ook echt iets van te maken. Badges kunnen in grote oplage worden besteld. Het is niet moeilijk om alles meteen online aan te schaffen. De deelnemers krijgen dan een badge met een speld of met een clip. Kies liever voor de clip, omdat niet iedereen het fijn vindt om iets op kleding te spelden. Dit geldt met name voor de evenementen waar nette kleding de norm is. Want zeg nu zelf, u vindt het vast niet leuk wanneer er gaatjes in uw nieuwe pak geprikt moeten worden. Een badge met een clip is dus veel makkelijker en kan ook zonder moeite weer worden losgehaald. Ook kan een badge worden bevestigd aan een textielkoord met een haakje. Hierdoor is iedereen ook goed herkenbaar als deelnemer van de instelling of het bedrijf waar het om draait en dat is wel zo makkelijk wanneer u niemand kent. 

Hergebruik

Een goede badge is vaak zelfs her te gebruiken. Het plastic hoeft daarom ook niet weggegooid te worden en dat is uiteraard belangrijk. Neem de badge dus ook vooral mee! Voor elk goed georganiseerd evenement worden deze badges vaak besteld. Het netwerken is op deze manier geen enkel probleem meer. U zult merken dat u de andere deelnemers veel sneller aanspreekt. Wie weet ontmoet u zo uw nieuwe collega’s of ontstaan er mooie samenwerkingen.

Geef een reactie