Nieuws

Copaco: dé elektronica groothandel die denkt in oplossingen

Als ICT-inkoper van een grote onderneming was ik lange tijd op zoek naar dé elektronica groothandel die kon voldoen aan onze vraag. Voor ons bedrijf ben ik de persoon die grootschalig computers inkoopt evenals bijbehorende producten als hardware en opslag. Telecom-producten en randapparatuur valt ook onder mijn verantwoordelijkheid. Na wat experimenteren met verschillende groothandels heb ik ontdekt dat de beste producten, diensten en service wordt geleverd door copaco computer groothandel.  

Meedenkend

Het gaat bij ons niet alleen om het aanleveren van goede producten zoals computers en printers. Die kunnen we ook makkelijk bij andere groothandels bestellen. Waar wij behoefte aan hebben is een elektronica groothandel met scherpe prijzen, die ook kan meedenken met onze specifieke situatie. Vakkundige specialisten die weten waar wij het over hebben als het gaat over vragen op het gebied van servers storage of logistic fulfillment.

Voorraad

In ons bedrijf zijn er altijd wel computers die aan vervanging toe zijn. In mijn account van Copaco kan ik de voorraadinformatie inzien (altijd actueel!) met daarbij de op ons bedrijf afgestemde prijzen. Zo kan ik zien welke nieuwe elektronica geschikt én op voorraad is. Ik doe ook bestellingen voor onze facilitaire dienst bij Copaco. Je kunt hierbij denken aan beamers voor in de vergaderruimtes. Ook de tools voor onze medewerkers schaf ik aan. Dan gaat het om onder andere headsets, speakers of microfoons. Copaco is gespecialiseerd in beveiliging. Dat komt goed uit, want wij hebben op diverse plekken in het gebouw camera’s hangen. Het materiaal hiervoor hebben we aangeschaft bij Copaco. Onlangs hebben we een aantal computers en laptops opgewaardeerd. Heel handig, door er een HDD, een SSD in te plaatsen. Van die betreffende computers was de garantietermijn nog niet verlopen. De medewerker van Copaco opperde dat het wel degelijk mogelijk is om die aanpassingen te verrichten zonder dat de garantie verloopt. Dat is dus het voordeel als er met je wordt meegedacht.

Bestellen en levering

Bestellen kan via de website. Betalen doen wij op rekening maar je kunt ook met Ideal betalen of middels een bankoverschrijving. Binnen Nederland kan de bezorging via dropshipment gaan. De eventuele kosten hiervoor zijn te zien bij het plaatsen van de bestelling. Je kunt de bestelling ook zelf ophalen in het magazijn van Copaco in Wijchen. Als klant krijg je een eigen account. Daar kun je alles vinden met betrekking tot je bestellingen. Je hebt ten allen tijden inzicht in orders, levertijden, backorder-informatie, pakbonnen, serienummers en track & trace informatie.

 

Laat een antwoord achter